Main Lobby Reception Patient Access Reception Central Registration Waiting Central Registration Pre Op, Post Op Visitor Courtesy Center Clinic Reception Family Medicine Family Waiting Ambulatory Surgery Center Nurses Station Patient Floor

As part of their long-range strategic plan to improve patient and visitor access to the hospital, St. Vincent's Medical Center relocated their Ambulatory Surgery Center's holding area along with a family waiting room. Just off the hospital's main lobby, JSA designed a 16,635 square foot, 42-bed holding area.

Description
The unit consists of a mix of stretcher and recliner bays that open onto centralized nurse stations. With the use of a soothing color scheme, up-graded lighting and inspirational artwork, JSA was able to create a sophisticated and healing environment that realizes St. Vincent's focus to improve the patient and visitor experience.

Select Healthcare Projects

JSA Logo

JSA Inc
Architecture
Planning
Interiors

273 Corporate Drive
Suite 100
Portsmouth NH 03801

603.436.2551
603.436.6973
 info@jsainc.com

     Instagram  LinkedIn.com

Back to top