Reception Pin-up wall Collaborative work area Staff pin-up Collaborative pin-up space Open work space Flexible work stations Casual conference area

In 2019, JSA moved into a new space in an existing multi-tenant building on the Pease Tradeport in Portsmouth, NH. The fit-out of this office was a collaborative process. Every employee had their own vision of how the space should look and feel. It should be innovative, cutting edge, an architectural masterpiece. It should be a space that promotes a healthy, collaborative and inspiring office environment. It should allow everyone to work efficiently. It should be universally designed with sustainable, WELL building standards at the forefront.

The new office has an open ceiling and low panel systems. Motorized adjustable height workstations offer the option to sit or stand throughout the day. Daylight pours through wide windows, offering views of the wetlands and forest beyond. The interior lighting was selected using energy efficient fixtures and controls and the center core collaborative gathering space features a curved, perforated metal pin-up wall adjacent to soft seating and a multi-height, accessible community table. This area provides staff with a comfortable, open area for design collaboration, quick informal meetings, and a great space to take a break.

JSA Logo

JSA Inc
Architecture
Planning
Interiors

273 Corporate Drive
Suite 100
Portsmouth NH 03801

603.436.2551
603.436.6973
 info@jsainc.com

     Instagram  LinkedIn.com

Back to top