The commons The context Al fresco terrace The commons full view Reception and entry Reception and entry Entrance Interior detail

Set in one of the most spectacular locations in New England, this new facility is surrounded by distinguished architecture, spruce-crowned granite ledges, quiet woods, and the waters of the Atlantic. The versatile design reflects the cultural values of scientists and staff, blending senses of place, arrival, and belonging.

The dining space supports 160 people, with the full program adding a patio for exterior dining, and a secondary phase Physical Therapy/Wellness Center. Sustainable, native materials and finishes harmonized with state-of-the-art, energy efficient building systems.

JSA Logo

JSA Inc
Architecture
Planning
Interiors

273 Corporate Drive
Suite 100
Portsmouth NH 03801

603.436.2551
603.436.6973
 info@jsainc.com

     Instagram  LinkedIn.com

Back to top